Sprekers

Heb jij ambities om jouw verhaal te vertellen aan een groep mensen? Wil jij leren hoe je de luisteraar aan je kan binden? Wil jij jouw verhaal goed kunnen overbrengen? En wil je anderen met jouw verhaal inspireren? Dan is dit programma iets voor jou.

Wij vinden het belangrijk dat topsporters zich naast hun sportieve carrière ook op andere domeinen ontwikkelen. Dit programma biedt actieve en recent gestopte topsporters de kans relevante kennis en werkervaring op te doen en geïntroduceerd te worden in een uniek netwerk.

Els van Kernebeek

TeamNL Operationeel Manager
Tijdens TeamNL@work Sprekers heb ik geleerd hoe ik mijn verhaal het beste kan opbouwen en hoe ik daarmee het publiek kan binden en behouden. De tips die ik heb gekregen hebben me echt verder geholpen. Ook is het heel erg leuk om dit programma met andere TeamNL sporters te doen!

Joep van Lankveld

TeamNL paraschieten
Het was een feestje. Elke keer samen kunstjes afleren van échte toppers in het vak. Een kwetsbare en mooie groep gelijkgestemde (oud)topsporters die hun verhaal met meer zelfvertrouwen delen voor (groot) publiek! Een ding wat ik heb geleerd: blijf dichtbij jezelf, wat je ook doet. Dan ben je in staat om mensen te raken. Elk verhaal telt, dus ook dat van jou.

Ginger de Weert

TeamNL softbal & Softball against Cancer

Wanneer

Oktober 2021 - januari 2022

Tijdsinvestering

1 dag per drie weken

Uitvalsbasis

Een centrale plek o.b.v. woonplaats deelnemers

Deelnemers

Max. 12 deelnemers *

* Maximaal 12 deelnemers, bestaande uit topsporters met een A-, HP- of Selectiestatus en statussporters die niet langer dan 2 jaar geleden deze status hebben gehad.

Programma

Je leert hoe jouw boodschap aankomt bij het publiek, hoe je hiervoor jouw eigen kwaliteiten optimaal benut en hoe je interactie kunt inzetten als krachtig overtuigingsinstrument.

1

Sessie 1 (11 oktober)

Presenteren, introductie en doelstellingen

2

Sessie 2 (1 november)

Presenteren, de presentator

3

Sessie 3 (26 november)

Presenteren, het verhaal

4

Sessie 4 (17 december)

Presenteren, het publiek

5

Sessie 5 (3 januari)

Online presenteren

6

Sessie 5 (27 januari)

Eindpresentaties