Sprekers

Heb jij ambities om jouw verhaal te vertellen aan een groep mensen? Wil jij leren hoe je de luisteraar aan je kan binden? Wil jij jouw verhaal goed kunnen overbrengen? En wil je anderen met jouw verhaal inspireren? Dan is dit programma iets voor jou.

Tijdens TeamNL@work Sprekers heb ik geleerd hoe ik mijn verhaal het beste kan opbouwen en hoe ik daarmee het publiek kan binden en behouden. De tips die ik heb gekregen hebben me echt verder geholpen. Ook is het heel erg leuk om dit programma met andere TeamNL sporters te doen!

Joep van Lankveld

TeamNL paraschieten
Het was een feestje. Elke keer samen kunstjes afleren van échte toppers in het vak. Een kwetsbare en mooie groep gelijkgestemde (oud)topsporters die hun verhaal met meer zelfvertrouwen delen voor (groot) publiek! Een ding wat ik heb geleerd: blijf dichtbij jezelf, wat je ook doet. Dan ben je in staat om mensen te raken. Elk verhaal telt, dus ook dat van jou.

Ginger de Weert

TeamNL softbal & Softball against Cancer

Wanneer

13 september (Rijswijk) 5 oktober (Amersfoort), 27 oktober (Arnhem), 10 november (Hoofddorp), 22 november (Diemen), 12 december (Amsterdam)

Tijdsinvestering

2 dagen per maand

Uitvalsbasis

Wisselende, centraal gelegen locaties.

Deelnemers

Max. 12 deelnemers *

* Maximaal 12 deelnemers, bestaande uit topsporters met een A-, HP- of Selectiestatus en statussporters die niet langer dan 2 jaar geleden deze status hebben gehad.

Programma

Je leert hoe jouw boodschap aankomt bij het publiek, hoe je hiervoor jouw eigen kwaliteiten optimaal benut en hoe je interactie inzet als krachtig overtuigingsinstrument.

1

Sessie 1 - Presenteren, de techniek - 13 september - Rijswijk

Een presentatie, hoe bouw je dat goed op? In deze sessie gaat het naast een gestructureerde opbouw van een presentatie ook over je eigen body language en het eventuele gebruik van externe middelen.

2

Sessie 2 - De presentator - 5 oktober - Amersfoort

Hoe ziet ‘jouw merk’ eruit, en wat voor presentatiestijl past daarbij? In deze sessie zoomen we in op jou als presentator.

3

Sessie 3 - Presenteren, het verhaal - 27 oktober - Arnhem

Na het inzoomen op jou als presentator zoomen we in deze sessie in op het verhaal wat je wilt vertellen. Hoe kan je dat, op een manier die bij jou past, goed overbrengen?

4

Sessie 4 - Presenteren, het publiek - 10 november - Hoofddorp

Bij een presentatie hoort uiteraard publiek. We gaan het in deze sessie hebben over interactie, contact maken, en het inspireren van het publiek.

5

Sessie 5 - Online presenteren OF dagvoorzitterschap – 22 november - Online/ Diemen

Afhankelijk van jullie behoeften, zoomen we bij deze sessie in op de do’s en don’ts van online presenteren OF leren we jullie de tips en tops van dagvoorzitterschap.

6

Sessie 6 Eindpresentaties & Certificaten – 12 december - Amsterdam

Met alle opgebouwde kennis presenteren jullie je verhaal aan een klein en vertrouwd gezelschap.