Sprekers

Heb jij ambities om jouw verhaal te vertellen aan een groep mensen? Wil jij leren hoe je de luisteraar aan je kan binden? Wil jij jouw verhaal goed kunnen overbrengen? En wil je clubs met jouw verhaal inspireren? Meld je dan nu aan voor het praktijkprogramma 'Sprekers'!

Wij vinden het belangrijk dat topsporters zich naast hun sportieve carrière ook op andere domeinen ontwikkelen. Dit programma biedt actieve en recent gestopte topsporters de kans relevante kennis en werkervaring op te doen en geïntroduceerd te worden in een uniek netwerk.

Els van Kernebeek

TeamNL
Tijdens TeamNL@work Sprekers heb ik geleerd hoe ik mijn verhaal het beste kan opbouwen en hoe ik daarmee het publiek kan binden en behouden. De tips die ik heb gekregen hebben me echt verder geholpen. Ook is het heel erg leuk om dit programma met andere TeamNL sporters te doen!

Joep van Lankveld

Paraschutter van TeamNL

Wanneer

September – december 2019

Tijdsinvestering

1 dag per maand

Uitvalsbasis

Een centrale plek t.o.v. de woonplaats van de deelnemers

Deelnemers

Maximaal 12 deelnemers *

* Maximaal 12 deelnemers, bestaande uit topsporters met en A-, HP- of Selectiestatus en sporters die tot twee jaar geleden een van deze statussen hebben gehad
\

Programma

Je leert hoe jouw boodschap aankomt bij het publiek, hoe je hiervoor jouw eigen kwaliteiten optimaal benut en hoe je interactie kunt inzetten als krachtig overtuigingsinstrument.

1

Kick-off

September 2019

Kennismaken met de trainers en deelnemers, uitleg van het programma en het doornemen van de planning

2

Ontwikkeling

Oktober 2019 t/m november 2019

Je leert alle ins & outs om in het openbaar te spreken en verdiept je daarnaast in ambities en uitdagingen van clubs.Je leert alle ins&outs om in het openbaar te spreken en om de connectie met het publiek te maken en houden. Daarnaast verdiep je je in ambities en uitdagingen van clubs.

3

Uitreiking en terugkomdag

December 2019

Uitreiking van het certificaat en evaluatie van het praktijkprogramma