Praktijkprogramma: Sprekers

Heb jij ambities om jouw verhaal te vertellen aan een groep mensen? Wil jij leren hoe je de luisteraar aan je kan binden? Wil jij jouw verhaal goed kunnen overbrengen? En wil je clubs met jouw verhaal inspireren? Meld je dan nu aan voor het praktijkprogramma 'Sprekers'!

Wij vinden het belangrijk dat topsporters zich naast hun sportieve carrière ook op andere domeinen ontwikkelen. Dit programma biedt actieve en recent gestopte topsporters de kans relevante kennis en werkervaring op te doen en geïntroduceerd te worden in een uniek netwerk.

Els van Kernebeek

TeamNL
Ik heb geleerd hoe ik verbinding kan maken met het publiek, hoe ik mijn verhaal het beste kan opbouwen en hoe ik de aandacht van een ieder kan krijgen en houden. De vele tips die ik heb gekregen tijdens dit programma hebben me enorm verder geholpen.

Jesper Jobse

TeamNL 3x3 basketballer

Wanneer

Begin oktober 2018 tot en met januari 2019

Tijdsinvestering

1 dag per maand

Uitvalsbasis

Een centrale plek t.o.v. de woonplaats van de deelnemers

Deelnemers

Max. 20 deelnemers *

* Maximaal 20 deelnemers, bestaande uit topsporters met een A-, HP- of Selectiestatus en statussporters die niet langer dan 2 jaar geleden deze status hebben gehad.

Programma

Je leert op hoe jouw boodschap aankomt bij het publiek, hoe je hiervoor je eigen kwaliteiten optimaal benut en hoe je interactie kunt inzetten als een krachtig overtuigingsinstrument.

1

Kick-off

Oktober 2018

Kennismaken met trainers en deelnemers, uitleg van het programma, planning doornemen.

2

Ontwikkeling

November 2018 t/m januari 2019

Je leert alle ins & outs om in het openbaar te spreken en verdiept je daarnaast in ambities en uitdagingen van clubs.

3

Uitreiking

Januari 2019

Uitreiking certificaat.

4

Terugkombijeenkomst

Juli 2019

Terugkombijeenkomst met evaluatie en bespreking loopbaanmogelijkheden.