Fit for the job!

Wil je werkervaring opdoen binnen Profit, Public of Health care? Wil je een strategie bepalen om jouw doel(en) te bereiken? En wil je samen met andere (oud)topsporters deze uitdaging aangaan? Dan is dit praktijkprogramma wat voor jou!

Wij vinden het belangrijk dat topsporters zich naast hun sportieve carrière ook op andere domeinen ontwikkelen. Dit programma biedt actieve en recent gestopte topsporters de kans relevante kennis en werkervaring op te doen en geïntroduceerd te worden in een uniek netwerk. Dat het programma en de eindopdracht binnen de TeamNL context worden uitgevoerd vinden wij ontzettend belangrijk en past goed bij onze filosofie en de sporter zelf.

Els van Kernebeek

TeamNL Operationeel Manager
Met ‘Fit for the job!’ kunnen we echt iets voor topsporters betekenen. Dit is wat ze nodig hebben.

Pieter van den Hoogenband

Chef de Mission TeamNL Tokyo 2020

Wanneer

Nader te bepalen

Tijdsinvestering

24-40 uur per week (afhankelijk van de opdracht)

Doelgroep

Max. 5 deelnemers *

* Topsporters met een A-, HP- of Selectiestatus tot twee jaar na beëindiging status. Let op, gezien de tijdsinvestering is er een sterke voorkeur voor gestopte topsporters of topsporters aan het einde van hun topsportcarrière.

Fit for the job! 2018

Programma

1

Persoonlijke ontwikkeling

Met diverse tools ga je aan de slag met wie je bent en wat jij wil met je maatschappelijke carrière. Jouw talenten, competenties en onderliggende motivatie brengen we in kaart en ook je persoonlijke ambitie en potentie. Daarnaast ga je op zoek naar je kernwaarden en hoe je van je sportimago een merk kunt maken. Ook maak je een model van je toekomst en bepaal je de strategie om je doel(en) te bereiken.

2

Werken in de praktijk

EIFFEL heeft opdrachtgevers binnen financiële instellingen, utilities, zorgaanbieders, multinationals en overheidsorganisaties. Samen zoeken we een opdracht die past bij jouw afgeronde hbo- of wo-opleiding. Op deze manier doe je een aantal maanden relevante werkervaring op. Gedurende het traject heb je een buddy als sparringpartner, gesprekken met een coach én intervisiesessies met de deelnemers aan dit programma.