Fit for the job!

Wil je werkervaring opdoen binnen Profit, Public of Health care? Wil je een strategie bepalen om jouw doel(en) te bereiken? En wil je samen met andere (oud)topsporters deze uitdaging aangaan? Pak dan deze kans en meld je aan voor het praktijkprogramma ‘Fit for the job!’

Wanneer

Oktober 2019 t/m maart 2020

Tijdsinvestering

24 - 40 uur per week (afhankelijk van de opdracht)

Doelgroep

Maximaal 5 deelnemers *

* Topsporters met een A-, HP- of Selectiestatus tot twee jaar na beëindiging status. Let op, gezien de tijdsinvestering is er een sterke voorkeur voor gestopte topsporters of topsporters aan het einde van hun topsportcarrière.

Fit for the job! 2018

\

Programma

1

Persoonlijke ontwikkeling

Oktober t/m maart

Met diverse tools ga je aan de slag met wie je bent en wat jij wil met je maatschappelijke carrière. Jouw talenten, competenties en onderliggende motivatie brengen we in kaart en ook je persoonlijke ambitie en potentie. Daarnaast ga je op zoek naar je kernwaarden en hoe je van je sportimago een merk kunt maken. Ook maak je een model van je toekomst en bepaal je de strategie om je doel(en) te bereiken.

2

Werken in de praktijk

Oktober t/m maart

EIFFEL heeft opdrachtgevers binnen financiële instellingen, utilities, zorgaanbieders, multinationals en overheidsorganisaties. Samen zoeken we een opdracht die past bij jouw afgeronde hbo- of wo-opleiding. Op deze manier doe je een aantal maanden relevante werkervaring op. Gedurende het traject heb je een buddy als sparringpartner, gesprekken met een coach én intervisiesessies met de deelnemers aan dit programma.