Bedrijvenpool

Topsport is een tijdelijk beroep. Met steun van het ministerie van VWS maakt TeamNL@work topsporters hiervan bewust en ondersteunt zij hen in hun (voorbereiding op de) transitie naar een volgende carriere.

Om de stap naar de arbeidsmarkt te verkleinen, ondersteunt TeamNL@work (oud-)topsporters in hun ontdekkingstocht. Goede contacten en ervaringen met het bedrijfsleven zijn daarin belangrijk. En jij kan met jouw organisatie (oud)topsporters hierbij helpen. Daarom is er de TeamNL@work bedrijvenpool.

What’s in it for you?

  • Door het kunnen aanbieden van maatschappelijk oriënterende gesprekken, meeloopdagen, stageplekken en/of werk(ervarings)plekken ondersteun jij als onderdeel van de TeamNL@work bedrijvenpool (oud)topsporters in hun transitie naar een volgende carrière. Ontzettend waardevol voor de (oud)topsporter én voor jouw organisatie.
  • Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat een topsporter jouw organisatie versterkt, in welke vorm dan ook. Nieuwe energie en een echte winnaarsmentaliteit kunnen jouw organisatie verrijken.
  • Je maakt onderdeel uit van de TeamNL@work bedrijvenpool én van het TeamNL support netwerk. In dit netwerk verbinden we relaties van TeamNL aan elkaar, waarbij kennis uitwisselen, het delen van ervaringen en elkaar inspireren met topsport centraal staat. Je ontvangt hierover persoonlijke uitnodigingen voor unieke events.
Bedrijvenpool pagina 2 Bedrijvenpool pagina 1
51% van de topsporters maakt zich wel eens zorgen
over wat zij na hun topsportcarrière gaan doen

Topsporters die gebruik hebben gemaakt van TeamNL@work
waarderen dit met een 8,5.
Bron: Topsportklimaatmeting 2019